Γνωρίζετε ποια είναι τα 20 πρώτα βίντεο που ανέβηκαν στο youtube; - Video







Σίγουρα δεν γνωρίζετε ποια είναι τα 20 πρώτα βίντεο στο youtube και γιατί το πιστεύουμε αυτό αφού θα ήταν λογικό να μπορείτε να τα βρείτε με μία αναζήτηση;


Απλά γιατί τα πιο πολλά δεν υπάρχουν πια και στο youtube εμφανίζεται η ένδειξη "Αυτό το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο" στα περισσότερα. Ψάξαμε όμως και βρήκαμε ένα βίντεο που τα περιέχει όλα, με αφορμή τα γενέθλια του πρώτου βίντεο που ανέβηκε στο youtube που ήταν χθες 23 Απριλίου!

 

Όπως όλοι γνωρίζουμε το πρώτο βίντεο ανέβηκε στις 23 Απριλίου του 2005 από τον Jawed Karim και εχθές το youtube έκλεισε τα 9 του χρόνια!

 

Οι τρεις ιδρυτές του Chad Hurley, Steve Chen, Jawed Karim, ήταν πρώην υπάλληλοι της εταιρείας PayPal. Τον Οκτώβρη του 2006, η εταιρεία τους εξαγοράστηκε από την Google, χωρίς να απομακρυνθούν οι Chad Hurley και Steve Chen από τις διευθυντικές τους θέσεις ενώ ο Jawed Karim συνέχισε τις σπουδές του στο Stanford University και πρόσφατα δημιούργησε την Youniversity Karim Ventures και από την εξαγορά του YouTube έλαβε 137.443 μετοχές της Google, αξίας περίπου $ 64 εκατομμυρίων.





Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου